Geen verzendkosten boven € 50

Persoonlijk contact

Groot assortiment

Gratis snoep boven € 300

Problemen in productie en levering zorgt voor schaarste in verpakkingsmaterialen. Lees meer >

JIP, uw Colompac servicepartner

Door Arjan Hoekstra gepubliceerd op 11 augustus, 2017

Al bijna 10 jaar lang is JIP B.V. de service partner van Colompac® Verpakkingen in Nederland. Dit merk staat bekend om zijn porto besparende verzendverpakkingen met een zelfklevende sluiting.

Als klant van JIP B.V. wilt u een topkwaliteit verzendverpakking voor uw kostbare producten, zonder compromis. De Colompac® verzendverpakkingen zijn gemaakt van klimaatneutraal, FSC® gecertificeerd, kraftliner karton van de hoogste kwaliteit.

Naast de uitstekende karton kwaliteit van deze verzendverpakkingen zit op alle verpakkingen een zelfklevende sluitstrip. Hiermee hoeft u dus geen plakband meer te gebruiken om de verpakkingen te sluiten.

Colompac verzendverpakking met zelfsluitende strip Bruine Colompac verzendverpakking Witte Colompac verzendverpakking

Gewoon een sterk merk: Colompac®

Als sinds 1997 is Colompac® het Europese merk voor verzendverpakkingen. Dankzij een hoog kwaliteitsbewustzijn en de passie om de producten verder te ontwikkelen is Colompac marktleider geworden op dit gebied. Deze twee belangrijke voorwaarden passen ook prima bij de kernwaarden van JIP: Kwaliteit, innovatie en aantrekkelijke prijzen.

Een groot deel van het Colompac® assortiment is direct uit voorraad leverbaar bij JIP, ook in zeer kleine hoeveelheden. Hebben we het juiste artikel niet op voorraad, dan bestellen we het speciaal voor u. Over het algemeen wordt uw bestelling dan binnen 5 werkdagen geleverd.

Colompac® verpakkingen bedrukt met uw eigen logo?

Het is mogelijk om de Colompac® verpakkingen te bedrukken met uw eigen logo of teksten, in fullcolour. Hierbij moet u dan wel rekening houden met een minimale afname van grofweg 5.000 stuks voor alle items op A5 of A4 formaat.

Hieronder enkele voorbeelden:

Colompac verzendverpakking bedrukt Bedrukte Colompac verzendverpakking Colompac bedrukte verzendverpakkingen Colompac voorbeeld bedrukte verzendverpakking Colompac full color bedrukte verzendverpakking

Heeft u vragen over ons Colompac® assortiment? Neem dan contact op met uw accountmanager om de mogelijkheden te bespreken. We hebben altijd een Colompac® oplossing voor U.

Tip: Met het najaar voor de deur is het goed om tijdig te bestellen om vertragingen te voorkomen!

Tot volgende maand.

Handtekening Arjan Hoekstra

Arjan Hoekstra
Inkoper JIP