Geen verzendkosten boven € 50

Persoonlijk contact

Groot assortiment

Gratis snoep boven € 300

Problemen in productie en levering zorgt voor schaarste in verpakkingsmaterialen. Lees meer >

Joinstar Covid-19 Antigen Speeksel sneltest

Nergens goedkoper

Omschrijving

LET OP: dit artikel is vrij van BTW
Inhoud blisterverpakking:
-1 testcasette
-1 pipet
-1 monsterzakje
-1 flesje buffervloeistof
-1 handleiding ( Duits/Engels ) Klik hier voor de Nederlandse handleiding

Kenmerken

  • Sensitiviteit 95%
  • Specificiteit 96,67%
  • Indicatiestelling binnen 10-15 minuten
  • Gebruikersvriendelijk dankzij niet-invasieve monsterafname
  • Opslagtemperatuur tussen 2-30 graden celcius
  • Houdbaarheid: 12 Maanden

Ruim een jaar na de uitbraak van COVID-19 is er zicht op een uitweg. Wereldwijd krijgen de vaccinatieprogramma’s steeds meer vorm, maar er is ook een alternatief op de korte termijn.

Het devies vanuit de overheid: test zo vaak als nodig is indien er sprake is van COVID- gerelateerde klachten. Dat mensen hier gehoor aan geven, is ook te merken in de cijfers. Het testen neemt namelijk momenteel een vogelvlucht. Daarbij zijn de eerste testen voor zelfgebruik inmiddels beschikbaar op de markt. Een gunstige ontwikkeling voor meer mogelijkheden op korte termijn.

JIP biedt momenteel sneltesten aan van het merk Joinstar. Dit merk biedt als één van de weinige een non-invasieve test. Dit betekent dat het inmiddels bekende wattenstaafje in de neus plaats heeft gemaakt voor een speekseltest.

De Joinstar COVID-19 anitgen Rapid test (Latex) staat voor een kwalitatieve detectie van SARS-CoV2 nucleocapside-eiwitantigeen. Deze test werkt met grote nauwkeurigheid vanwege de affiniteit tussen ACE2-receptoren en S-Eiwitten. Daarnaast is de test ook gevoelig voor de verschillende mutanten.

De Joinstar speekseltest indiceert u binnen 10 - 15 minuten. Vervolgens geeft de test aan of er aanleiding is tot het vermoeden van de aanwezigheid of besmettelijkheid van het SARS-CoV2 virus. Wij adviseren om na een positieve indicatie contact op te nemen met uw huisarts of het GGD.

Joinstar is zoals Abbot, Roche en Quidel gevalideerd in Europa en in het bezit van een geldig CE en Tüv certificaat. Tevens voldoet deze test aan de minimum eisen van de RKI en PEI (Het Duitse RIVM) en is opgenomen in de BfArM-lijst.

Eigenschappen

Productnaam

Corona sneltest

Covid-19 Speeksel sneltest

Niet leverbaar
Artikelcode: 00AQKM
  • Geen verzendkosten boven € 50
  • 4,9 klantwaardering op Trustpilot
  • Deskundig advies op maat
  • Gratis snoep boven € 300