Geen verzendkosten boven € 50

Persoonlijk contact

Groot assortiment

Gratis snoep boven € 300

Let op: in verband met het Corona virus is het mogelijk dat levertijden langer zijn dan normaal.

Navigator Koffiebeker

Driedubbel besparen? Kies Navigator papier en ontvang een exclusieve Bamboe koffiebeker.

Navigator is het meest verkochte papiermerk ter wereld en levert papierproducten van topkwaliteit met specifiek ontworpen ecologische voordelen. Bestel nu Navigator papier en bespaar op uw printkosten. Bovendien ontvangt u bij iedere bestelling van 5 dozen Navigator papier een exclusieve bedrukte Bamboo koffiebeker*!
* zolang de voorraad strekt

Bespaar ook op uw inkoopkosten door middel van onze staffelkorting. Koop nu 5 dozen Navigator Universal papier i.p.v. 1 doos, dan bespaart u meteen € 23,-. Vanaf 5 dozen bespaart u ook nog eens op de transportbijdrage t.w.v. € 7,50.

Navigator Universal

Voor elke afdruktoepassing

Navigator biedt een grote variatie aan oplossingen voor elke afdruktoepassing. Het papier is beschikbaar voor elk type document in elke printer en gegarandeerd 99,99% storingsvrij. Daarnaast krijgt u fantastische resultaten, zelfs bij intensief kleurengebruik. Bovendien bespaart u in meerdere opzichten: u heeft minder onderhoudskosten, minder tonerverbruik en minder vastgelopen papier.

Navigator Universal

Eucalyptus Globulus

Navigator is zeer innovatief op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, bijvoorbeeld door gebruik te maken van eucalyptusbomen bij de productie. Bij de productie is pulp is een van de belangrijkste bestanddelen. Eucalyptus levert 34% meer pulp bij dezelfde hoeveelheid hout. Dit zorgt voor een betere dichtheid en vorming van het papier wat leidt tot betere prestaties van de papiermachines en verbeterde afdrukkwaliteit.

Navigator UniversalHet productieproces

Het geheim van de unieke prestaties van Navigator ligt in het steeds weer gebruiken van dezelfde grondstoffen: Eucalyptus Globulus. Door het gebruik van één type vezel als grondstof kunnen de beste vezelkenmerken behouden worden. In combinatie met hoogwaardige papiermachines zorgt dit voor perfecte papiereigenschappen en een optimaal productieresultaat.Navigator Universal

Bamboe Koffiebeker

Zolang de voorraad strekt krijgt u bij elke bestelling van 5 dozen Navigator papier een exclusieve Bamboe koffiebeker cadeau. De milieuvriendelijke koffiebeker is vervaardigd van mais en bamboevezel en versterkt met plastic. Hij is zowel voor koude- als warme dranken geschikt. U krijgt deze beker van JIP en Navigator cadeau bij aanschaf van 5 dozen papier. Navigator en JIP zijn beide vooruitstrevend als het gaat om milieuvriendelijkheid.

De doos waarin de koffiebeker wordt verstuurd, is bijvoorbeeld gebruikt om het snoeppotje van JIP in te verzenden. Maar door een wijziging van onze huisstijl overbodig geworden. Daarom hergebruiken wij deze resterende doosjes om deze milieuvriendelijke koffiebekers in te versturen.

Ik wil een Bamboe koffiebeker

+31 6 18 500 754