Geen verzendkosten boven € 50

Persoonlijk contact

Groot assortiment

Gratis snoep boven € 300

Zaterdag 26-09-2020 vinden er werkzaamheden plaats aan onze website. Het kan voorkomen dat de website niet bereikbaar is.

KINGCOR ® afdekvlies

 

Kingcor

 

 

Kingcor

 

Koop nu 1 pallet (28 rollen) KINGCOR® afdekvlies en ontvang een Makita radio t.w.v. € 134,95.

 

Kingcor

KINGCOR®: ultra lichtgewicht stucloper, buitengewoon sterk

KINGCOR® ultra lichtgewicht afdekvlies beschermt de ondergrond tegen bevuiling en beschadiging. Het materiaal is buitengewoon sterk, vocht absorberend en vloeistofdicht.

KINGCOR® bestaat uit twee lagen en is speciaal ontwikkeld voor doorgedroogde vloeren. De toplaag is een hoogwaardig polyester non-woven vlies dat zorgt voor de goede schok-, vocht- en verf absorberende werking. De onderlaag is een vloeistofdichte anti-slipfolie, die het doordringen van vocht en verf voorkomt en zorgt voor een veiligere werkomgeving met meer grip.

Kwalitatief en flexibel alternatief voor traditionele stucloper

  • Door de flexibiliteit is het afdekmateriaal ideaal voor het afdekken van vlakke ondergronden en dus een goed alternatief voor traditionele stucloper.
  • Deze lichtgroene stucloper is zo sterk dat je met een spaan, troffel of mes de gemorste mortel van de stucloper af kan schrapen, zonder dat deze beschadigd.
  • Door de hoogwaardige kwaliteit gaat KINGCOR® langer mee en is het vaker herbruikbaar dan de traditionele stucloper.
  • KINGCOR® afdekvliezen zijn altijd met de anti-slipfolie naar de buitenzijde gewikkeld. Hierdoor ligt het afdekvlies direct goed op de vloer na het afrollen met de hand of voet.

Actie: Koop nu 1 pallet KINGCOR® afdekvlies en ontvang een Makita radio

Ter introductie van de KINGCOR® afdekvlies hebben wij een knallende actie. Ontvang tijdelijk een gratis Makita radio t.w.v. € 134,95 bij aanschaf van 1 pallet (28 rollen) KINGCOR® afdekvlies! Ga naar de productpagina en selecteer ‘28 rollen + Makita radio’, de bouwradio wordt automatisch toegevoegd aan de bestelling.

Kingcor

+31 6 18 500 754