Franco levering vanaf € 50

Persoonlijk contact

Groot assortiment

Bobble Infuse

 
 

Driedubbel besparen? Kies Navigator papier en ontvang een exclusieve Bobble waterfles.

Navigator is het meest verkochte papiermerk ter wereld en levert papierproducten van topkwaliteit met specifiek ontworpen ecologische voordelen. Bestel nu Navigator papier en bespaar op uw printkosten. Bovendien ontvangt u bij iedere bestelling Navigator papier een exclusieve bedrukte Bobble Infuse* t.w.v. € 19,95!
* zolang de voorraad strekt

Bespaar ook op uw inkoopkosten door middel van onze staffelkorting. Koop nu 5 dozen Navigator Universal papier i.p.v. 1 doos, dan bespaart u meteen € 23,-. Vanaf 5 dozen bespaart u ook nog eens op de transportbijdrage t.w.v. € 7,50.

 
 
Navigator Universal

Voor elke afdruktoepassing

Navigator biedt een grote variatie aan oplossingen voor elke afdruktoepassing. Het papier is beschikbaar voor elk type document in elke printer en gegarandeerd 99,99% storingsvrij. Daarnaast krijgt u fantastische resultaten, zelfs bij intensief kleurengebruik. Bovendien bespaart u in meerdere opzichten: u heeft minder onderhoudskosten, minder tonerverbruik en minder vastgelopen papier.

 
 
Navigator Universal

 

Eucalyptus Globulus

Navigator is zeer innovatief op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, bijvoorbeeld door gebruik te maken van eucalyptusbomen bij de productie. Bij de productie is pulp is een van de belangrijkste bestanddelen. Eucalyptus levert 34% meer pulp bij dezelfde hoeveelheid hout. Dit zorgt voor een betere dichtheid en vorming van het papier wat leidt tot betere prestaties van de papiermachines en verbeterde afdrukkwaliteit.

 
 
Navigator Universal

 
 
 

Het productieproces

Het geheim van de unieke prestaties van Navigator ligt in het steeds weer gebruiken van dezelfde grondstoffen: Eucalyptus Globulus. Door het gebruik van één type vezel als grondstof kunnen de beste vezelkenmerken behouden worden. In combinatie met hoogwaardige papiermachines zorgt dit voor perfecte papiereigenschappen en een optimaal productieresultaat.

 
 
 
 
Navigator Universal

 
 
 

Bobble Infuse

In de actieperiode (en zolang de voorraad strekt) krijgt u bij elke bestelling van Navigator papier een exclusieve Bobble Infuse t.w.v. € 19,95 cadeau. De Bobble Infuse is een stijlvolle, herbruikbare fles die water filtert terwijl u drinkt. Wanneer het water door het ingenieuze koolstoffilter loopt, wordt chloor uit gewoon kraanwater verwijderd en verbetert de smaak van het water. Wanneer u het filter wegneemt heeft u ruimte om lekker fruit of kruiden toe te voegen aan het water voor een verrassende smaak. Altijd water bij de hand, dat ontzettend goed is voor de gezondheid en lekker voor de portemonnee.

 

Ik wil een Bobble Infuse
 
 

+31 6 18 500 754