Geen verzendkosten boven € 50

Persoonlijk contact

Groot assortiment

Gratis snoep boven € 300

Door wereldwijde problemen bij de productie & vervoer van goederen kunnen onze feitelijke levertijden afwijken van de getoonde levertijden. Bel 0513 48 18 18 voor meer info.

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus (COVID-19)

Ongetwijfeld heeft u de laatste tijd net als ons de ontwikkelingen over het coronavirus (COVID-19) gevolgd. Aangezien de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop staan hebben ook wij enkele maatregelen getroffen om de risico's te beperken en u zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven.

Werkwijze JIP

Wij doen er alles aan om onze werkzaamheden zo gewoon mogelijk voort te zetten binnen JIP. Aangezien wij ook verdere verspreiding van het virus willen minimaliseren, zal er bij JIP ook met een kleinere bezetting worden gewerkt op kantoor. Iedereen die thuis kan werken, werkt ook vanuit huis.

Voorraad en leveren

Vooralsnog kunnen wij uw bestellingen uitvoeren zoals u deze van ons gewend bent, er is momenteel geen sprake van voorraad tekorten. Mocht dit in de toekomst veranderen zullen wij u hierover zo spoedig mogelijk van op de hoogte brengen.

Tot slot

Hoe de situatie omtrent het Coronavirus (COVID-19) zich ook ontwikkelt wij willen u benadrukken dat u kunt rekenen op onze service, kwaliteit en bereikbaarheid. We blijven de situatie volgen en houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

We vertrouwen op uw begrip. Mocht u nog vragen hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Voor nu, steun elkaar en blijf veilig!

Update 20 maart 2020

Niet alleen de gezondheid van onze klanten en medewerkers staat op de eerste plaats, maar ook die van onze transporteurs. Het virus laat zich normaal gesproken niet overdragen via pakjes, maar de volgende maatregelen worden door onze transporteurs in acht genomen :

  • Onze bezorgers houden 1,5 meter afstand bij het bezorgen.
  • Ze tekenen zelf voor ontvangst in het bijzijn van de ontvanger.

JIP heeft meerdere transporteurs tot haar beschikking, dit zijn DHL , Transmission , DGO en VTB. In grote lijnen zullen zij dezelfde richtlijnen van het RIVM in acht nemen, maar dit kan per transporteur afwijken.

Kijk voor actuele informatie m.b.t. het Coronavirus (COVID-19) op onderstaande links van onze transporteurs :

Update 14 april 2020

Door de aanhoudende drukte bij onze transporteurs kan het gebeuren dat pakketten langer onderweg zijn dan dat u normaal van ons gewend bent. 
Helaas heeft JIP hier geen invloed op, bij voorbaat onze excuus.