Geen verzendkosten boven € 50

Persoonlijk contact

Groot assortiment

Gratis snoep boven € 300

Problemen in productie en levering zorgen voor schaarste van verpakkingsmateriaal. Lees meer >

Wat is een Rolstop Sleeve?

Door Neela Harkema gepubliceerd op 20 juli, 2021

Een Rolstop Sleeve voorkomt het rollen van een ronde verzendkoker tijdens de verwerking bij verzender en transport. Ook is het functioneel bij de opslag van de ronde verzendkokers. 

Waarom een Rolstop Sleeve? 

Op de verzendkosten van een ronde verzendkoker kan bespaard worden. Wanneer een verzendkoker niet kan rollen, hoef je bij je verzender geen kokertoeslag te betalen. Om kokertoeslag te voorkomen, kun je gebruik maken van een Rolstop Sleeve.


Hoe gebruik je een Rolstop Sleeve? 

Een Rolstop Sleeve kan gemakkelijk om een ronde verzendkoker heen gevouwen worden. Om de Rolstop Sleeve goed op z’n plek te houden, wordt gebruik gemaakt van een plakstrip. De Rolstop Sleeve is geschikt om te gebruiken bij ronde verzendkokers met een diameter van 60 tot 70 mm. 


Waarom een extra toeslag? 

De reden dat er voor het verzenden van een ronde verzendkoker een extra toeslag geldt is: omdat de ronde verzendkoker handmatig moet worden verwerkt bij de verzender (deze kan niet door de verwerkingsmachine). Er wordt naast het standaardtarief van je verzender, een extra toeslag gerekend van €3,01 euro of meer. Afhankelijk van lengte en gewicht. 


De Rolstop Sleeve ontdekken?
Ben je ook zo benieuwd naar de functionaliteit van de Rolstop Sleeve? JIP heeft de Rolstop Sleeve in het assortiment. Neem gauw een kijkje.