Geen verzendkosten boven € 50

Persoonlijk contact

Groot assortiment

Algemene actievoorwaarden

Met deze pagina stellen wij u graag op de hoogte van onze algemene actievoorwaarden welke betrekking hebben op al onze actiematige marketinguitingen, in het bijzonder daar waar prijskortingen worden aangeboden. Ongeacht in welke vorm.

  • Acties zijn alleen geldig tijdens de opgegeven actieperiode.
  • Voor alle artikelen geldt zolang de voorraad strekt en OP = OP
  • Kortingen worden te allen tijde toegepast op de adviesprijzen die op de website staan.
  • De volgende artikelen zijn uitgesloten van elke actie die wij voeren: Maatwerk (dozen op maat, bedrukte tape, etc.), postzegels en Mini Pak'r
  • JIP B.V. behoudt zich het recht voor om de voorwaarden op elk moment aan te passen.

Stapelkorting

Voor stapelkorting geldt dat op 1 artikel 10% korting wordt gegeven, vanaf 2 artikelen geldt 15% korting en vanaf 3 of meer artikelen geldt 20% korting over alle artikelen uit de lopende actiecategorie welke u kunt herkennen aan het oranje "stapelkorting" label! Uiteraard kunt u van 1 artikel meerdere verpakkingen kopen, u krijgt over deze positie 10% korting. Besluit u een 2e artikel toe te voegen, ook dit mag uit meerdere verpakkingen bestaan, krijgt u over beide posities 15% korting. De kortingen worden verrekend in de winkelwagen.

Kortingscodes

Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van kortingscodes die u worden aangeboden door JIP B.V. Door gebruik te maken van kortingscodes gaat u akkoord met deze voorwaarden.

  • De aard, duur en vervaldatum van een aanbieding en overige specifieke gebruiksvoorwaarden vindt u in de uiting waarin de kortingscode is opgenomen. Iedere kortingscode is gedurende een bepaalde periode geldig, na deze periode kan de kortingscode niet meer worden gebruikt.
  • U kunt kortingscodes niet gebruiken voor openstaande bestellingen.
  • Per bestelling kan maximaal 1 kortingscode worden opgegeven

Combideal donderdag

Deze Combideal geldt alleen op de geselecteerde artikelen die op dat moment in de actie  staan.

VrijMiKo

De Vrijdag Middag Korting (VrijMiKo) is alleen geldig op door JIP geselecteerde artikelen.
De actie geldt alleen op vrijdagmiddag tussen 14:00 uur en 17:30 uur en de korting geldt alleen op adviesprijs. De korting op de website is reeds in de prijs verwerkt.

Gratis verzending op kantoor artikelen vanaf € 25,-

In eerste instantie wordt de €25 grens gehanteerd. Als er een ander artikel, die buiten de categorie kantoor valt, wordt toegevoegd, wordt de €50 grens gehanteerd. Deze actie geldt van 25-03-2020 tot 01-04-2020.

+31 6 18 500 754